Νέα

Νέα συνταγή επιδορπίου παγωτού με βάση το γάλα καστανού ρυζιού, χωρίς λακτόζη και γλουτένη

Η αγορά φυτικών πρωτεϊνών, ιδίως εναλλακτικών λύσεων σε αντικατάσταση των γαλακτοκομικών προϊόντων, αυξάνεται λόγω των οφελών για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. [...]

Μπισκότα τύπου Digestive με τη χρήση πιτύρου ρυζιού, ελαίου πιτύρου ρυζιού και αλεύρι δίκοκκου σιταριού

Η παρούσα μελέτη παρουσιάζει την ανάπτυξη μιας νέας συνταγής μπισκότων τύπου digestive εμπλουτισμένη με πίτυρο ρυζιού, λάδι πίτουρου ρυζιού και αλεύρι δίκκοκου σιταριού. Μετά από πολλές [...]

Παγωτά από ρύζι – Ιδανικά για vegan και όσους παρουσιάζουν δυσανεξία

Άρθρο στο Voria.gr Καινοτόμα συνταγή παγωτού επιχειρείται μέσω του έργου «RiceCream» με πρώτη ύλη το καστανό ρύζι το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Λειτουργικά τρόφιμα και [...]

Θεσσαλονίκη: Παγωτά από ρύζι -Ιδανικά για vegan και όσους παρουσιάζουν δυσανεξία

Διαβάσαμε στο iefimerida.gr Λειτουργικά τρόφιμα και επιδόρπια παγωτού, με πρώτη ύλη το ρύζι και τα υποπροϊόντα του σχεδιάζονται στη βάση καινοτόμου συνταγής, που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του [...]

Μετάβαση στο περιεχόμενο