ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 / EE1
Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων συνταγών επιδορπίου παγωτού με χρήση ρυζιού και υποπροϊόντων του σε συνδυασμό με άλλες φυτικές πρώτες ύλες
παραδοτέα
Έκθεση με τη περιγραφή των καινοτόμων συνταγών βιολειτουργικών επιδόρπιου παγωτού
Έκθεση των αποτελεσμάτων ανάλυσης του μικροβιακού φορτίου των τελικών προϊόντων
Έκθεση των αποτελεσμάτων του οργανοληπτικού ελέγχου από ομάδα 15 έως 20 ατόμων
Έκθεση ανάλυσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών καινοτόμων προϊόντων του θα επιλεχθούν ως βέλτιστα
Έκθεση απορρόφησης θρεπτικών συστατικών κατά τη διαδικασία πέψης των τελικών προϊόντων
Ανάπτυξη πρωτοκόλλου και δημιουργία εγχειριδίου για την εφαρμογή των τεχνικών παραγωγής και επεξεργασίας των πρώτων υλών για τη δημιουργία των συνταγών για το επιδόρπιο παγωτού
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 / EE2
Εμπλουτισμός του καινοτόμου επιδόρπιου παγωτού με ενεργειακές μπάρες ή μπισκότα τύπου digestive ελεύθερα γλουτένης και λακτόζης
παραδοτέα
Έκθεση των νέων συνταγών μπισκότων τύπου Digestive ή ενεργειακών μπαρών από ΠΡ.
Έκθεση της διαδικασίας παραγωγής και συντήρησης αλεύρων ΙΩΑΝΝΟΥ.
Έκθεση ανάλυσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών των συνοδευτικών προϊόντων με τα επιδόρπια παγωτού.
Έκθεση μικροβιακού φορτίου τελικών προϊόντων.
Έκθεση των αποτελεσμάτων απορρόφησης θρεπτικών συστατικών κατά τη διαδικασία πέψης των τελικών προϊόντων ΙΩΑΝΝΟΥ.
Ανάπτυξη πρωτοκόλλου και δημιουργία εγχειριδίου για την εφαρμογή των τεχνικών παραγωγής και επεξεργασίας των πρώτων υλών για τη δημιουργία των συνταγών για το επιδόρπιο παγωτού.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 / EE3
Δημιουργία νέας αλυσίδας πωλήσεων και άνοιγμα σε αγορές εξειδικευμένων τροφίμων
παραδοτέα
Δημιουργία του λογότυπου του προγράμματος.
Δημιουργίας ιστοσελίδας του προγράμματος και λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δημιουργία αρχικού ενημερωτικού φυλλαδίου του ερευνητικού έργου.
Ανάλυση του κύκλου ζωής της νέας υπηρεσίας και των παραγόμενων προϊόντων ρυζιού χαμηλών εισροών.
Στρατηγική Τοποθέτησης των νέων προϊόντων/υπηρεσιών.
Τεχνοοικονομική αξιολόγηση.
Έκθεση όλων των δράσεων διάχυσης και διάδοσης του έργου και 2 δημοσιεύσεις σε συνέδρια/ή και περιοδικά με κρίση.