Εργασιακές ενότητες και παραδοτέα
Η δομή του έργου Ricecream σε ξεχωριστές ενότητες εργασίας με τη πρόοδο και τα παραδοτέα για κάθε μία ξεχωριστά

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 / EE1

Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων συνταγών επιδορπίου παγωτού με χρήση ρυζιού και υποπροϊόντων του σε συνδυασμό με άλλες φυτικές πρώτες ύλες

ΠΡΟΟΔΟΣ
100%

παραδοτέα

Έκθεση με τη περιγραφή των καινοτόμων συνταγών βιολειτουργικών επιδόρπιου παγωτού

Έκθεση των αποτελεσμάτων ανάλυσης του μικροβιακού φορτίου των τελικών προϊόντων

Έκθεση των αποτελεσμάτων του οργανοληπτικού ελέγχου από ομάδα 15 έως 20 ατόμων

Έκθεση ανάλυσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών καινοτόμων προϊόντων του θα επιλεχθούν ως βέλτιστα

Έκθεση απορρόφησης θρεπτικών συστατικών κατά τη διαδικασία πέψης των τελικών προϊόντων

Ανάπτυξη πρωτοκόλλου και δημιουργία εγχειριδίου για την εφαρμογή των τεχνικών παραγωγής και επεξεργασίας των πρώτων υλών για τη δημιουργία των συνταγών για το επιδόρπιο παγωτού

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 / EE2

Εμπλουτισμός του καινοτόμου επιδόρπιου παγωτού με ενεργειακές μπάρες ή μπισκότα τύπου digestive ελεύθερα γλουτένης και λακτόζης

ΠΡΟΟΔΟΣ
100%

παραδοτέα

Έκθεση των νέων συνταγών μπισκότων τύπου Digestive ή ενεργειακών μπαρών από ΠΡ.

Έκθεση της διαδικασίας παραγωγής και συντήρησης αλεύρων ΙΩΑΝΝΟΥ.

Έκθεση ανάλυσης των ποιοτικών χαρακτηριστικών των συνοδευτικών προϊόντων με τα επιδόρπια παγωτού.

Έκθεση μικροβιακού φορτίου τελικών προϊόντων.

Έκθεση των αποτελεσμάτων απορρόφησης θρεπτικών συστατικών κατά τη διαδικασία πέψης των τελικών προϊόντων ΙΩΑΝΝΟΥ.

Ανάπτυξη πρωτοκόλλου και δημιουργία εγχειριδίου για την εφαρμογή των τεχνικών παραγωγής και επεξεργασίας των πρώτων υλών για τη δημιουργία των συνταγών για το επιδόρπιο παγωτού.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 / EE3

Δημιουργία νέας αλυσίδας πωλήσεων και άνοιγμα σε αγορές εξειδικευμένων τροφίμων

ΠΡΟΟΔΟΣ
100%

παραδοτέα

Δημιουργία του λογότυπου του προγράμματος.

Δημιουργίας ιστοσελίδας του προγράμματος και λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργία αρχικού ενημερωτικού φυλλαδίου του ερευνητικού έργου.

Ανάλυση του κύκλου ζωής της νέας υπηρεσίας και των παραγόμενων προϊόντων ρυζιού χαμηλών εισροών.

Στρατηγική Τοποθέτησης των νέων προϊόντων/υπηρεσιών.

Τεχνοοικονομική αξιολόγηση.

Έκθεση όλων των δράσεων διάχυσης και διάδοσης του έργου και 2 δημοσιεύσεις σε συνέδρια/ή και περιοδικά με κρίση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο